Farní informace na 21. neděli v mezidobí – 25. 08. 2024.

Ohlášky pro farnost Dobruška, Přepychy a Solnice

1. Do sbírky na elektroinstalaci a osvětlení v kostele Sv. Ducha jste společně přispěli 17 972 Kč. Děkujeme všem štědrým dárcům!

2. Na pouť do Šaštína 31. 8. odjíždíme ve 3:00 od Laichterovy zastávky. Kdo ještě nezaplatil, tak peníze dá v autobuse. Jídlo a pití ve vlastní režii na celý den. Vezměte si také přenosní židli, klobouk nebo šátek a něco proti dešti v případě potřeby. A samozřejmě dobrou náladuJ Možnost přistoupit bude v Podbřezí, Bílém Újezdě, Solnici a Rychnově nad Kněžnou.

3. Z důvodu poutě do Šaštína nebudou mše svaté 31. 8. v Dobrušce a Osečnici.

4. Příští neděli 1. 9. budeme při mších svatých prosit o pomoc Ducha Svatého do nastávajícího školního roku. Požehnáme dětem aktovky a baťůžky.

5. Chceme vás informovat, že od příští neděle 1. 9. bude sloužena večerní mše svatá v Dobrušce opět od 18:00.

6. Vzadu na stolku jsou přihlášky na náboženství. Prosíme je odevzdat vyplněné a podepsané do sakristie kostela nebo na farní úřad v Dobrušce v úředních hodinách nejpozději do 1. 9. 2024.

7. A taky jsou na stolku přihlášky na biřmování. Prosíme zájemce, aby vyplněnou a podepsanou závaznou přihlášku odevzdali do sakristie kostela nebo na farní úřad v Dobrušce v úředních hodinách nejpozději do 15. 9. 2024.

8. Na farní zahradě v Dobrušce se našli dva klíče s červeným a zeleným rozlišovačem. Klíče jsou na faře v Dobrušce.

9. „Vyfotili jste se se sv. Václavem?“ Pokud jste na prázdninových cestách narazili na kostel, kapličku, sochu či obraz sv. Václava, zašlete nám své fotografie s určením místa do 1. 9. 2024 na email: aktivity.farnost@seznam.cz. Zaslané fotografie budou zveřejněny v našem kostele sv. Václava a na webových stránkách farnosti.

Přesunout se na začátek